Մեղրը խոհարարության մեջ / Կազմող՝ Հ.Մ. Սաֆարյան; Խմբագիր՝ Լ.Մ. Ջաբյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : «Հակոբ Մեղապարտ տպագրատուն» ԲԲԸ, 1999.Նկարագրություն։ 47 էջ ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | General | II / 12848ահ (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է 15 օրով | NL1075726 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ | |||||
II / 12844ահ Առավել գործածական քերականական եզրերի բառարան : | II / 12846ահ Հոդվածներ / | II / 12847ահ Սիմոն Հովհաննիսյան : Մենագրություն / | II / 12848ահ Մեղրը խոհարարության մեջ / | II / 12849ահ Դատարանները և տնտեսական կոնֆլիկտների կարգավորումը Ֆրանսիայում / | II / 12850ահ Առևտրային ընկերությունները Ֆրանսիայում / | II / 12851ահ Կարի ապրանքների ապրանքագիտություն և որակի փորձաքննություն : |
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։