ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технологическое оборудование сахарных заводов : [Учебное пособие для пищевых вузов] / Г.М. Знаменский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1952.Նկարագրություն։ 424 с., 2 л. черт. : илԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РД III/1088 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0496142
Book Book Fundamental Scientific Library General РД III/1089 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0496143
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / З-724 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124122
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / З-724 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2124123
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.1 / З-724 Технологическое оборудование свеклосахарных и рафинадных заводов : [Учебное пособие для технических специальностей институтов пищевой промышленности] / 664.1 / З-724 Технологическое оборудование свеклосахарных и рафинадных заводов : [Учебное пособие для технических специальностей институтов пищевой промышленности] / 664.1 / З-724 Технологическое оборудование сахарных заводов : [Учебное пособие для пищевых вузов] / 664.1 / З-724 Технологическое оборудование сахарных заводов : [Учебное пособие для пищевых вузов] / 664.1 / З-724 Технологическое оборудование свеклосахарных заводов: Учебник для техникумов пищевой пром-сти / 664.1 / З-848 Микробиология в кондитерском производстве / 664.1 / З-918 Новое в кинетике кристаллизации сахара /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա