ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / А.А. Лапшин.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1969.Նկարագրություն։ 296 с. : табл., схемы, рис. ; 27 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5 A-248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394356
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5 A-248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394357
Book Book ANAU Scientific Library 3-րդ գրապահոց 637.1/5 A-248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0394355
Book Book Fundamental Scientific Library General PIII/28389 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0489684
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 Л-248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501015
Book Book National Library of Armenia Depository 637.1 Л-248 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0501016
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 3-րդ գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.1/5 A-22 Автоматизированные системы управления технологическими процессами в мясной и молочной промышленности / 637.1/5 A-248 Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / 637.1/5 A-248 Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / 637.1/5 A-248 Основы комплексной автоматизации технологических процессов мясной и молочной промышленности : Учебное пособие для высших учебных заведений и факультетов мясной и молочной промышленности / 637.1/5 K-782 Пути снижения себестоимости продукции и повышения рентабельности производства в мясной и молочной промышленности / 637.1/5 K-782 Пути снижения себестоимости продукции и повышения рентабельности производства в мясной и молочной промышленности / 637.1/.5 K-888 Сборник задач по курсу "Экономика, организация и планирование производства на предприятиях мясной и молочной промышленности" : учебное пособие для техникумов мясной и молочной промышленности /

Библиогр.: с. 288-289

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա