Англо-русский словарь по пищевой промышленности / Сост.: М.И. Бенсон, Н.Т. Березин и др. ; Под ред. М.И. Бенсона.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Физматгиз, 1963.Նկարագրություն։ 572 сԱյլ վերնագիր։- English-Russian Dictionary of Food Industry
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 65.9(2)304.25Я2+81.2Англ-4 / А 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Not for loan | LRL178720 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 42-3=91.71 А-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0638306 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 42-3=91.71 А-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0638304 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 42-3=91.71 А-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0638307 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 42-3=91.71 А-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0638305 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0045527 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0045526 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0045525 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 42-3 А-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2501639056 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 42-3 А-648 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 250163906A |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։