Սննդամթերքի արտադրանքի տեխնոլոգիական հրահանգներ և ժամանակավոր տեխնիկական պայմաններ / Առաջաբ.՝ Ս.Կ. Բուռնազյան, Ե.Կ. Վարդանյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. կից արհեստագործ. կոոպ. վարչ. սնունդ արտմիութ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1949.Նկարագրություն։ 295 էջ : աղյս. ; 20 սմԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 10174 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL0993333 | ||
Book | National Library of Armenia | General | 664 S-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Hour Loan | NL0084424 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։