ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ինչպես չորացնել պտուղները պարզ եղանակով / Ս.Մ. Մինասյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայպետհրատ, 1950.Նկարագրություն։ 22 էջ ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 634.1 M-71 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0157205
Book Book Fundamental Scientific Library General AII/18060 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 25 Days Loan FL0008964
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 12899 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասրկվում NL0978604
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 Մ-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0298666
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 Մ-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0298667
Book Book National Library of Armenia General 664.8 Մ-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NL0084233
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 U-79 Ուսումնական առաջադրանք «Պտուղների և բանջարեղենի պահպանումը և վերամշակումը» : «Պտղաբանջարաբուծություն» մասնագիտ. գյուղատնտ. տեխնիկումներում հեռակա սովորողների համար ըստ 1963 թ. ծրագրի / 664.8 Ա-45 Պահածոյացման տեխնոլոգիա : Դասագիրք ՀՊԱՀ տեխնոլոգիական մասնագիտությունների գծով / 664.8 Գ-47 Պահածոների և արևելյան ուտեստների պատրաստումը տնային պայմաններում / 664.8 Մ-72 Ինչպես չորացնել պտուղները պարզ եղանակով / 664.8 Յ-44 Բուսական հումքի չորացում : Լաբորատոր պարապմունքների ուսումնական ձեռնարկ / 664.84 / Г-654 Организация сушки лука экспортных кондиций на заводах Роспотребсоюза / 664.84 / К-68 Совершенствование технологии замораживания плодов и овощей с целью повышения их качества и расширения ассортимента :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա