Повышение качества винограда для технической переработки / Под ред. Т.Г.Катарьяна ; Гос. ком. по пищевой пром. при Госплане СССР ; Всесоюзный НИИ виноделия и виноградарства "Магарач".
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1965.Նկարագրություն։ 135 с. : табл. ; 27 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.8 П-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0197891 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.8 П-42 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0197890 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PIII/20213 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0482838 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.8 П-429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0452590 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 634 П 429 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0062685 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Лит. в конце раздел
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։