ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / Ժ.Ի. Օրլովա; Թարգմ.՝ Ռ.Լ. Արամյան; Խմբ.՝ Հ.Հ. Ղազանչյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Բնօրինակ լեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Հայաստան , 1984.Նկարագրություն։ 262 էջ : նկ. ; 20 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (140)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման Gegharkunik Regional Library դարակ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.9 Ш-78 Плодово-ягодные и овощные соки : Пер. с нем. / 36.9 Я-85 Технологические расчеты по консервированию пищевых продуктов : Учебное пособие / 36.9 Ղ-46 Տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական վերահսկողությունը կաթնամշակման ձեռնարկություններում / 36.9 Օ-63 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / 36.9 Օ-63 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / 37 К-56 Введение в педагогику : Учебное пособие для студентов педагогических институтов / 37 К-60 Вирбельбанк пианино /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա