Методы исследования пищевых продуктов / А.И. Бурштейн .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Госмедиздат УССР, 1963.Նկարագրություն։ 643 с. : илԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PIII/15359 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0478729 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 614.31 Б-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0752192 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 Б-92 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0077043 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 Б-92 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0077044 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2-07 Б-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0057415 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2-07 Б-918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0067622 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։