ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микрофлора продуктов переработки винограда / Б.П. Авакян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Айастан, 1988.Նկարագրություն։ 195 с. : табл., рис. , 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (75)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.85 А-18 Микрофлора продуктов переработки винограда / 664.85 А-18 Микрофлора продуктов переработки винограда / 664.85 А-18 Микрофлора продуктов переработки винограда / 664.85 А-18 Микрофлора продуктов переработки винограда / 664.85 Б-72 Асептическое консервирование полуфабрикатов соков и пюре / 664.87(031) С-74 Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств / 664.87(031) С-74 Справочник для работников лабораторий пищеконцентратного и овощесушильного производств /

Библиогр.: с.175-196.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա