ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Микрофлора продуктов переработки винограда / Б.П. Авакян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Айастан, 1988.Նկարագրություն։ 195 с. : табл., рис. , 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (75)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.844(075.8) S-64 Պտուղբանջարեղենի չորացումը : (Տեխնիկայի և տեխնոլոգիայի հիմունքները, արևային չորացում) / 664.844(075.8) S-64 Պտուղբանջարեղենի չորացումը : (Տեխնիկայի և տեխնոլոգիայի հիմունքները, արևային չորացում) / 664.84/.85(075.8) К-61 Технология, товароведение и эксрертиза продуктов переработки плодов и овощей : Учебное пособие / 664.85 А-18 Микрофлора продуктов переработки винограда / 664.85 А-18 Микрофлора продуктов переработки винограда / 664.8/.9(075.8) Ա-45 Պահածոյացման տեխնոլոգիա : Դասագիրք ՀՊԱՀ տեխնոլոգիական մասնագիտությունների գծով / 664.8/.9(075.8) Ա-45 Պահածոյացման տեխնոլոգիա : Դասագիրք ՀՊԱՀ տեխնոլոգիական մասնագիտությունների գծով /

Библиогр.: с.175-196.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա