Ферменты растительного и животного царства Их химические и физические свойства, условия действия и значение в организме, медицине и технологии; с 26 рис. в тексте / И.А. Смородинцев
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Государственное издательство , 1922 .Հրատարակություն։ 2-е изд., изменен. и допՆկարագրություն։ Ч
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1922, 340 с.) Общая ферментология
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | Հնատիպ գրականության հավաքածու | 576.83 С-51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0450942 |
Ч. 1 (1922, 340 с.) Общая ферментология
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։