Пищевая ценность хлебобулочных изделий / Е.Н. Данилова, К.Е. Цуркова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 80 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6 Д-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 | AU0222064 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6 Д-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 | AU0221967 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6 Д-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 | AU0221968 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.6 Д-18 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 | AU0210314 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/312294 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 25 Days Loan | FL0214196 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.6 / Д-183 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462433 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 183 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0046579 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Д 183 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Three Hour Loan | NC0046252 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 Д-183 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2000330371 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 Д-183 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2000330385 | ||
Book | Yerevan State University Library | Depository | 664 Д-183 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Term Loan | 2000330399 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։