Технология приготовления диетических блюд : Учебник для техникумов / М.Я. Бренц, Н.П. Сизова.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1978.Նկարագրություն։ 206 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Lori Regional Library | Աբոնեմենտ | 36.996 / Б-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days loan | LRL170057 | ||
Book | Lori Regional Library | Գրքային հավաքածու | 36.996 Я723/ Б-87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | LRL267608 | ||
Book | Lori Regional Library | Ընթերցասրահ | 36.996я753 / Б 87 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Not for loan | LRL120003 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641․5 / Б-877 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1840182 |
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։