ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Монтаж оборудования предприятий пищевой промышленности/ Д. М. Гальперин

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՄատենաշար։ Проф.-техн. образованиеՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высш. шк., 1984.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 279 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Gegharkunik Regional Library COSS 36.8 Г-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 Days Loan GL0067046
Book Book Lori Regional Library Աբոնեմենտ 36.84 / Г 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL119342
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.81я722 / Г 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267331
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / Г-175 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1458383
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / Г-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0073881
Book Book Syunik Regional Library Depository 36 / Г-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan SL0073030
Book Book Vayots Dzor Regional Library General 36.8 / Г 17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 15 օրով VZL057358
Դիտման Vayots Dzor Regional Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Ճ 28 Ճաշ, ես էլ կարող եմ պատրաստել : Կերակրատոմսեր / 36 Օ 63 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / 36 Օ 63 Ամեն ինչ բանջարեղենի մասին : [Օգտակար խորհուրդներ, կերակրատեսակների բաղադրատոմսեր] / 36.8 / Г 17 Монтаж оборудования предприятий пищевой промышленности/ 36.8 / Л 12 Лабораторный практикум по процессам и аппаратам пищевых производств : Учебное пособие для техникумов пищевой промышленности / 36.8 / Р 17 Использование вторичных энергоресурсов в пищевой промышленности / 36.8 / Х 90 Хранение комбикормов и их компонентов /

Библиогр.: с. 276

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա