ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Устройство и эксплуатация оборудования предприятий пищевой промышленности : Учеб. для техникумов пищ. пром-сти / А.И. Драгилев, Ц.Р. Зайчик, В.Ф. Коломиец и др. ; Под ред. А.И. Драгилева.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищ. пром-сть , 1979.Նկարագրություն։ 302 с. : ил. , 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.81 / У 81 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Weeks Loan LRL267349
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.81-5я723 / У-81 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL118333
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.81-5 / П-71 Повышение износостойкости оборудования пищевой промышленности / 36.81-5 / Р-61 Ремонт технологического оборудования предприятий пищевой промышленности / 36.81-5я2 / В 38 Весоизмерительное оборудование : Справочник / 36.81-5я723 / У-81 Устройство и эксплуатация оборудования предприятий пищевой промышленности : 36.81-5я73 / З 93 Механизация погрузочно-разгрузочных, транспортных и складских работ : Учебник / 36.81я723 / Ч-15 Основы товароведения пищевых продуктов и технологии приготовления пищи : 36.81я73 / Л 12 Лабораторный практикум по общей технологии пищевых продуктов /

Библиогр.: с. 300

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա