Կաղամբի (Brassica oleraceae L.) որոշ տարատեսակների մշակության առանձնահատկությունները ՀՀ Արագածոտնի մարզի պայմաններում : Սեղմագիր՝ Զ.01.02 - «Բուսաբուծություն, խաղողագործություն, պտղաբուծություն և բույսերի պաշտպանություն» մասնագիտությամբ գյուղատնտեսական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսության / Վ.Ռ. Մարտիրոսյան ; Գիտական ղեկավար` Ա.Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Հ.Վ. Հովսեփյան, Հ.Զ. Տերտերյան ; ՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն ; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2016.Նկարագրություն։ 27 էջ : աղյուսակ ; 21 սմԱյլ վերնագիր։- Особенности выращивания нескольких разновидностей капусты (Brassiсa oleraceae L.) в Арагацотнском марзе РА [Կազմի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 559 Մ-39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ընթերցասրահ | AU0466432 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 65 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1254436 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 66 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1254437 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ս II / 1722 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0865549 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Անձեռնմխելի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդի նիստում
Գիտական ղեկավար` Ա.Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Հ.Վ. Հովսեփյան, Հ.Զ. Տերտերյան
ՀՀ Կրթության և գիտության նախարարություն
Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։