ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ճյուղի մասնավոր կենսատեխնոլոգիա : Մեթոդական ցուցումներ առարկան ուսումնասիրելու և ստուգողական աշխատանք կատարելու համար / Ա.Լ. Դաշտոյան, Է.Լ. Սահակյան, Ք.Հ. Ղարիբյան ; Խմբագիր՝ Ս.Ռ. Պետրոսյան; ՀՀ կրթության և գիտության նախարարություն; Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Անասնաբուծական մթերքների վերամշակման տեխնոլոգիայի ամբիոն.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : ՀԱԱՀ, 2016.Նկարագրություն։ 10 էջ : աղյուսակ ; 20 սմISBN:
  • 978-9939-54-948-4
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository II / 22560գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Four Week Loan NL0766219
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 30-2017 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not Loan NL0766131
Book Book National Library of Armenia Depository II / 21122գր (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0755726
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
II / 21121хр Примеры и задачи по холодильной технологии пищевых продуктов : [Учебное пособие для вузов] / II / 21121գր Բույսերի կարանտինի հիմունքներ : II / 21122хр Разработка пищевых продуктов = Food product development : [Управление проектами, участие потребителей, управление знаниями, 4 этапа разработки, оценки результатов, примеры из практики] / II / 21122գր Ճյուղի մասնավոր կենսատեխնոլոգիա : II / 21123хр Мойка и дезинфекция : Пищевая промышленность, торговля, общественное питание : [Современные моющие и очишающие средства. Профессиональный уборочный инвентарь.Организация процесса] / II / 21123գր Սառնարանային տեխնոլոգիա : II / 21124хр Консерванты в пищевой промышленности = Chemische lebensmittelkonservierung : Свойства и применение /

Մատենագիտություն՝ էջ 9 :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա