ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Организация сельскохозяйственных предприятий в США / Дж.Д. Блэк, М. Клоусон, Ч.Р. Сайр, В.В. Вилкокс.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Сельхозгиз, 1957.Նկարագրություն։ 591 с. : ил., табл. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 63(73) О-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0332245
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 63(73) О-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0206910
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 63(73) О-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 AU0215293
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 63 О 641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0053987
Book Book Yerevan State University Library Depository 63Б Б-709 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501684630
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3 Н-63 Технология мягких сыров / 63(73) О-64 Организация сельскохозяйственных предприятий в США / 63(73) О-64 Организация сельскохозяйственных предприятий в США / 63(73) О-64 Организация сельскохозяйственных предприятий в США / 637.3 С-79 Микробиологические и химические изменения в процессе созревания Кобийского сыра и его технология : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3 У-521 Исследование липидных компонентов твердых натуральных сыров : Дис. ...канд. техн. наук /спец.-05.18.04 / 637.3 Х-29 Кратковременная пастеризация в Швейцарском сыроделии : Дис. ... канд. с.-х. наук /

Прилож. : с. 583-*587

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա