Où est le Garlic : French cooking in 50 lessons, including chapters on l'art culinaire, les viandes, les fromages, les corps gras, la carte des vins, la cuisine française et le froid, le lexique, la batterie de cuisine and 50 cookstrips / Len Deighton.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ New York : Harper & Row, Publishers ; 1977.Նկարագրություն։ 224 p. ; 15 cmISBN:- 0-06-010996-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Children's Library | FLRR | 36 / D 33 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | CL0473955 |
Index, p. 215-224
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։