ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности : Учебное пособие / В.Е. Донсков и др. ; Под общ. ред. В.Е. Донскова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищепромиздат, 1959.Նկարագրություն։ 606 с. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Engineering University Library Textbook reserve shelf 658.5 О-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan EU0433068
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/11889 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0596680
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / О-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL2119063
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 О-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Three Hour Loan NC0049700
Book Book Yerevan State University Library Depository 664 О-641 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501437332
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / О-629 Опыт применения новых физических методов обработки пищевых продуктов / 664 / О-629 Опыт работы Московского ордена Ленина пищевого комбината имени Микояна / 664 / О-629 Опыт применения клеев в пищевой и медицинской промышленности : (Материалы совещания по обмену опытом) / 664 / О-641 Организация и планирование производства на предприятиях пищевой промышленности : Учебное пособие / 664 / О-641 Организация и планирование предприятий пищевой промыщленности : (Хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной) / 664 / О-641 Организация и планирование предприятий пищевой промыщленности : (Хлебопекарной, кондитерской, макаронной и пищеконцентратной) / 664 / О-645 Органолептические методы оценки продовольственных товаров /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա