Сдвиги соотношения жирных кислот жировой ткани некоторых грызунов, как фактор изменения их чувствительности к чумному микробу : Автореферат дис. ... канд. мед. наук : 03.00.04 / А.А. Илюхин ; Всесоюзный научно-исследовательский противочумный институт "Микроб" МЗ СССР.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Scientific Medical Library | General | 57882 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0153443 |
Библиогр.: с. 12 (5 назв.).
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։