Гигиенические аспекты витаминизации пищевых продуктов : Автореферат дис. ... д-ра биолог. наук по спец. : 14.00.07 - Гигиена .
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 П-476 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day | MU0107571 |
Науч. конс.: д.б.н., проф. В.Б. Спиричев, д.м.н., проф. Г.И. Бондарев
АМН СССР, Ин-т питания
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։