Արագ հասունացող պանրի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. հայցման / Ա.Ք. Խալաթյան.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 5211 Խ-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0401359 | ||
![]() |
National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III / 1256 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL0776466 |
Թեման հաստված է ՀՊԱՀ-ում։
Գիտական ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Աղաբաբյան, Ա.Ա.։
Գրականության ցանկ՝ էջ 101-111։
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։