Երկրորդային հումքի ազդեցությունը «Լոռի» պանրի կենսատեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Մ.Է. Բաղդասարյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2015.Նկարագրություն։ 125,[15 էջ]Խորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա. Այդինյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ումՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 522 Բ-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0401320 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III / 1266 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0776530 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
15 էջ հավելված
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.թ. Լ.Ա. Այդինյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ`114-125 հայ., ռուս և օտար լեզ. (135 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։