Аминокислотный состав и пути повышения биологической ценности белков хлебобулочных и кондитерских изделий Литвы : Автореферат дис. ... канд. биолог. наук по спец. : 14.00.07 - Гигиена .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москвa, 1991.Նկարագրություն։ 25 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук.: д.б.н., проф. Д.А. МикалаускайтеАМН СССР, Ин-т питанияՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 613.2 В-752 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day | MU0100300 |
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Науч. рук.: д.б.н., проф. Д.А. Микалаускайте
АМН СССР, Ин-т питания
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։