ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Общественное питание : Учебное пособие для 9-10-х классов средней общеобразовательной школы / А.И. Осадчая.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Просвещение, 1985.Նկարագրություն։ 190 с. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Lori Regional Library Մանկական գրականության բաժին 36 / О 72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 10 days loan LRL333828
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 36.99я72 / О 72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL120008
Book Book National Library of Armenia Depository 642 / О-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842448
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Աբոնեմենտ 36 / О72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL010322
Book Book Yerevan State University Library Depository 641.5 О-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Term Loan 2501641258
Դիտման Lori Regional Library դարակ, Հավաքածու։ Ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.99я2 / Н 48 Справочник механика предприятий общественного питания / 36.99я713 / К 56 Технология приготовления пищи : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли] / 36.99я713 / К 56 Технология приготовления пищи : [Учеб. для технол. отд-ний техникумов обществ. питания и сов. торговли] / 36.99я72 / О 72 Общественное питание : Учебное пособие для 9-10-х классов средней общеобразовательной школы / 36.99я722 / А 64 Кулинария : [Учебник для ПТУ] / 36.99я722 / А 73 Кулинария : Учебное пособие / 36.99я722 / П 32 Организация работы буфета :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա