Կարճաչափ մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում նոր բաղադրագրերի և չորացման ռեժիմների մշակումով : Ատենախոս ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Մ.Հ. Ավետիսյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2015.Նկարագրություն։ 202 էջԱտենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Վ.Ն. Յավրույան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ումՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 500 Ա-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0381541 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III / 990 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL0737453 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Հավելված էջ`151-202
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Վ.Ն. Յավրույան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ`133-149 ռուս. և անգլ. լեզ. (160 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։