ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Շարարեհ Շահբազի.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2014.Նկարագրություն։ 114 էջ : նկ., աղյսԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա. Աղաբաբյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 492 Շ-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0381080
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Ա III/ 945 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0753208
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
491.7-8 Р-894 Русский язык : Учебник для вузов Армянской ССР / 491.7-8 Р-894 Русский язык : Учебник для вузов Армянской ССР / 492 Շ-16 Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 492 Շ-16 Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / 493 Մ-15 Գետնանուշի նոր սորտերի մշակության արդյունավետ տեխնոլոգիաները Արարատյան դաշտավայրի պայմաններում : Սեղմ. Զ.02.02- «Բուսաբուծություն» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. / 493 Մ-15 Գետնանուշի նոր սորտերի մշակության արդյունավետ տեխնոլոգիաները Արարատյան դաշտավայրի պայմաններում : Ատենախոս. ...Զ.02.02- «Բուսաբուծություն» մասն. գյուղատնտ. գիտ. թեկն. / 494 Օ-45 Կենդանիների ախտահարված վերքերի բուժումը և օրգանիզմի դիմադրողականության բարձրացումը Մուխինի թուրմով : Սեղմ. ԺԶ.00.01- «Կենդանիների ոչ վարակիչ հիվանդություններ, վիրաբուժություն, ծննդագիտություն և դեղաբանություն» մասն. անասնաբուժ. գիտ. թեկն. /

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա. Աղաբաբյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ

Գրականության ցանկ էջ `99-114 անգլ.լեզ.(126 անվ.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա