Ճարպաթթուների ազդեցությունը Laktobacillus բակտերիաների բջջաթաղանթների ֆիզիկաքիմիական հատկությունների և մածնի պատրաստման կենսատեխնոլոգիական գործընթացի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիան» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Շարարեհ Շահբազի.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2014.Նկարագրություն։ 114 էջ : նկ., աղյսԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա. Աղաբաբյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 492 Շ-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0381080 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III/ 945 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0753208 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր, պրոֆ. Ա.Ա. Աղաբաբյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ
Գրականության ցանկ էջ `99-114 անգլ.լեզ.(126 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։