Совершенствование биотехнологии производства сыра "Лори" : Дис. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02- Технология переработки и производства продуктов животного происхождения / Григорян Алиса Амоевна.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2014.Նկարագրություն։ 140, 21 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: НАУАНауч. рук.: д.т.н., проф. А.А.АгабабянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 383 Г-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0370017 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | III/312 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0645651 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
НАУА
Науч. рук.: д.т.н., проф. А.А.Агабабян
Библиогр.: с. 124-140.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։