Բանջարեղենային պահածոների նոր արտադրատեսակների տեխնոլոգիաների և բաղադրատոմսերի մշակում : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. / Ա.Ա. Ֆահրադյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2013.Նկարագրություն։ 135 էջ : նկ. ; 30 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.`տեխն. գիտ.թեկն. դոց. Ժ.Գ. Աղաջանյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ումՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 456 Ֆ-20 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0285424 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ա III / 417 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL0575101 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Գիտ. ղեկ.`տեխն. գիտ.թեկն. դոց. Ժ.Գ. Աղաջանյան; Թեման հաստ. է ՀԱԱՀ-ում
Գրականության ցանկ էջ` 105-117 հայ., ռուս. և օտար լեզ. (163 անվ.): Հավելված էջ`118-136:
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։