Ձեռնարկատիրական գործունեության արդյունավետության բարձրացման հիմնախնդիրները սննդի արտադրության ոլորտում (ՀՀ նյութերով) : Ատենախոսություն Ը.00.02- «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի համար / Ա.Ժ.Առաքելյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 2013.Նկարագրություն։ 151 թ. : աղյս., գուն. գծապատկԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ՀՊՏՀԳիտ. ղեկ.՝ տ.դ-ր, պրոֆ. Մ.Ս.ՄելքումյանՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | Ա III/280 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0550394 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
ՀՊՏՀ
Գիտ. ղեկ.՝ տ.դ-ր, պրոֆ. Մ.Ս.Մելքումյան
Մատենագիտ. տողածանոթ. և էջ 131-136 հայ., ռուս. և անգլ. լեզ.
Հավելված՝ էջ 137-151
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։