Локализация и активность кишечных ферментов конечных стадий гидролиза пищевых веществ (клинико-экспериментальное исследование) : Автореферат дис. ... канд. мед. наук по спец. : 03.00.04 - Биохимия .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва , 1990.Նկարագրություն։ 21 с. : ил., таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук.: д.м.н. И.А. МорозовАМН СССР, Ин-т питанияՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 616.34-008.1 И-973 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day | MU0074016 |
Науч. рук.: д.м.н. И.А. Морозов
АМН СССР, Ин-т питания
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։