ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Совершенствование технологии мягкого сыра : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02 - Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств / В.В.Карапетян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2004.Նկարագրություն։ 25 сԱյլ վերնագիր։
  • Փափուկ պանրի տեխնոլոգիայի կատարելագործում Սեղմ. Ե.18.02 մասն. տեխն. գիտ. թեկն [Զուգահեռ վերնագիր]
Խորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: НПП ГАОЗТ "Парен"; АрмСХАНауч. рук.: д.т.н., проф. А.А.Агабабян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ II/51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0527666

НПП ГАОЗТ "Парен"; АрмСХА

Науч. рук.: д.т.н., проф. А.А.Агабабян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա