Совершенствование технологии мягкого сыра : Автореф. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.02 - Технология мясных, молочных, рыбных продуктов и холодильных производств / В.В.Карапетян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 2004.Նկարագրություն։ 25 сԱյլ վերնագիր։- Փափուկ պանրի տեխնոլոգիայի կատարելագործում Սեղմ. Ե.18.02 մասն. տեխն. գիտ. թեկն [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | II/51 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NL0527666 |
НПП ГАОЗТ "Парен"; АрмСХА
Науч. рук.: д.т.н., проф. А.А.Агабабян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։