Processing technology of flavored low lactose milk powder : Thesies...of deffending for achivement of scientific grade of candidate of technical science in 05.18.02. "Animal origin food processing and production technology" specialty / S.Z. Hatamitakami ; ANAU.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Yerevan, 2012.Նկարագրություն։ 124 p. : fig., tablesԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Scientific supervisor: Doc. of technical sciences, prof. R.A. BeglaryanՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 12 H-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0349831 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ | III / 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0545782 |
Scientific supervisor: Doc. of technical sciences, prof. R.A. Beglaryan
References : 114-124
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։