ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Processing technology of flavored low lactose milk powder : Thesies...of deffending for achivement of scientific grade of candidate of technical science in 05.18.02. "Animal origin food processing and production technology" specialty / S.Z. Hatamitakami ; ANAU.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Yerevan, 2012.Նկարագրություն։ 124 p. : fig., tablesԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Scientific supervisor: Doc. of technical sciences, prof. R.A. Beglaryan
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 12 H-36 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0349831
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ III / 39 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0545782

Scientific supervisor: Doc. of technical sciences, prof. R.A. Beglaryan

References : 114-124

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա