Տեղական բուսական հումքի օգտագործումը բուրավետացված գինիներ պատրաստելու համար : Ատենախոս. ...Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Զ.Է. Մուրադյան.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2010.Նկարագրություն։ 199 էջ : աղյսԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Կ.Ն.ԿազումյանՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 385 Մ-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0187171 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ | Ա 05.18.01 / Մ-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման | NL1715849 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Հավելվածներ էջ՝ 145-199
Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Կ.Ն.Կազումյան
Գրականության ցանկ էջ՝ 138-144 հայ. ռուս. և օտար լեզ. (100 անվ.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։