ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Տեղական բուսական հումքի օգտագործումը բուրավետացված գինիներ պատրաստելու համար : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Զ.Է.Մուրադյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 2010.Նկարագրություն։ 24 էջ ; 20 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀԳիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Կ.Ն.Կազումյան
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 385 Մ-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0187234
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ս 05.18.01 / Մ-99 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1694827
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 775 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1317549
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 776 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1317550
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ս 05.18.01 / Ղ-15 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից «Մուսկատ» աղանդերային և կիսաքաղցր գինիների պատրաստման տեխնոլոգիաների մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ.թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.01 / Մ-55 Քսուքային տիպի կոնֆետների պատյանների կառուցվածքամեխանիկական հատկությունների ուսումնասիրությունը դրանց արտադրության օպտիմալ տեխնոլոգիայի մշակման նպատակով : Սեղմ. ... «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխ. գիտ. թեկն. : Ե.18.01 / Ս 05.18.01 / Մ-57 ՀՀ Լոռու մարզի վայրի հումքատեսակներից բուսաթեյերի արտադրության տեխնոլոգիաների հիմնավորում : Սեղմ. ... Ե.18.01. «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.01 / Մ-99 Տեղական բուսական հումքի օգտագործումը բուրավետացված գինիներ պատրաստելու համար : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.01 / Շ-18 Այվազյանի վարդաբույր սորտի հետազոտումը որպես մուսկատային շամպայն գինու արտադրության հումք : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.01 / Պ-50 Բույսերի CO2 -լուծազատումով մաստակների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմ. Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.01 / Ջ-86 Ցրտադիմացկուն սևապտուղ խաղողի նոր սորտերի հետազոտումը որպես հումք «Կագոր» գինու արտադրության համար ։ Սեղմագիր՝ Ե.18.01- «Բուսական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի ատենախոսության /

ՀՀ ԿԳՆ, ՀՊԱՀ

Գիտ. ղեկ.՝ տ.գ.դ-ր Կ.Ն.Կազումյան

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա