ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս.Ս.Աբովյան.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան, 1995.Նկարագրություն։ 24 էջ ; 21 սմԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: ՀՀ ԳՊՆ «Պարեն» գ/ա և նախագծային ՊՁԳիտ. ղեկ.՝ գ.գ.դ-ր Գ.Գ. Սնապյան
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis Engineering University Library Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ընթերցասրահ 621.565.92:631.563.8(043.3) A-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan EU0414931
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու Ս ԱԳՀ / 7775 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1755994
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու Ս ԱԳՀ / 7774 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1781452
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Ս 05.18.03 / Ա-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է առանց ժամկետային սահմանափակման NL1414747
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Ատենախոսությունների և սեղմագրերի ֆոնդ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Ս 05.18.02 / Հ-87 Տարբեր գործոնների ազդեցությունը մսի պահածոների տեխնոլոգիական գործընթացի և որակի վրա : Ատենախոս. ...Ե.18.02.«Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխնիկ. գիտ թեկն. / Ս 05.18.02 / Շ-21 Թելպանրի պատրաստման տեղակայանքի մշակումը և կառուցվածքատեխնոլոգիական պարամետրերի հիմնավորումը : Սեղմ. Ե.18.02- «Կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա» մասն. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.02 / Չ-27 Միկրոտարրերի և էվրիբիոտիկ մանրէների ազդեցությունը լոռի պանրի արտադրության տեխնոլոգիական գործընթացների և որակի վրա : Սեղմ. ... Ե.18.02 «Մսային, կաթնային, ձկնային մթերքների և սառնարանային արտադրությունների տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. / Ս 05.18.03 / Ա-15 Արևի էներգիայով պտուղների և խաղողի չորացման նոր տեխնոլոգիայի մշակումը և ներդրումը : Սեղմագիր՝ Ե.18.02- «Պարենային հումքի նախնական մշակում և պահպանում, պահածոյացում, սառնարանային տեխնոլոգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման / Ս 05.18.06 / Խ-28 Խաղողի նոր սելեկցիոն սորտերից անապակ, կիսաքաղցր և աղանդերային գինիների տեխնոլոգիայի մշակում : Սեղմ. ... Ե.18.06 «Ալկոհոլային և ոչ ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիա» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. ատենախոս. / Ս 05.18.06 / Ո-45 Գինու որակի հետազոտումը կախված խաղողի նոր սորտերի վազերի բեռնվածությունից : Սեղմ. ... «Ալկոհոլային և ոչալկոհոլային խմիչքների արտ. տեխ.» մասնագիտ. տեխն. գիտ. թեկն. : Ե.18.06 / Ս 05.18.07 / Վ-68 Գինեգործության թափոններից - կոնյակի բարդայից գինեթթվակրի ստացման եղանակ : Սեղմագիր՝ 05.18.07- «Նյութերի խմորման, ալկոհոլային և անալկոհուլ խմիչքների տեխնոլոգիա» տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճան հայցելու ատենագրի սեղմագիր /

ՀՀ ԳՊՆ «Պարեն» գ/ա և նախագծային ՊՁ

Գիտ. ղեկ.՝ գ.գ.դ-ր Գ.Գ. Սնապյան

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա