ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Исследование влияния бактофугирования молока на процесс созревания и качество советского сыра : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05. 18. 04 / В.В. Кузьмин ; Мин-во с.-х. СССР ; Ереванский зоовет. ин-т.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван ; Барнаул, 1974.Նկարագրություն։ 166 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук Л.А. Остроумов
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) К-89 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0169679
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) К-18 Изучение местных штаммов термофильных молочнокислых бактерий и возможности их использования в производстве крупных сыров : Дис. ... канд. биолог. наук / 637.3(043) К-21 Новая разновидность рассольных сыров - Армянский бескорковый : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 363 / 637.3(043) К-36 Порок посинения рассольных сыров, вызываемый образованием в них черных сульфидов и меры его устранения : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.3(043) К-89 Исследование влияния бактофугирования молока на процесс созревания и качество советского сыра : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05. 18. 04 / 637.3(043) К-93 Совершенствование технологии производства Грузынского сыра : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(043) К-93 Исследование процессов механизированной выробатки Грузинского сыра и создание линии : Автореферат канд.... техн. наук по спец.: 05.18.04. - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-634 Разработка технологии сыра "Котайк" : Дис. ...канд. техн. наук по спец. 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

Прилож. : с. 152-166

Науч. рук. док. техн. наук Л.А. Остроумов

Лит. : с. 133-151 на рус. и ин. яз. (190 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա