ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Производство и товароведные свойства сычужных твердых сыров, полученных на основе обезжиренного молока и жиров растительного происхождения : Дис. ... канд. техн. наук / Я.П. Зайцев; МТ УССР; ДИСТ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Донецк, 1971.Նկարագրություն։ 194 [35] с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. канд. тех. наук, доц. Н.Н. Романская
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) З-177 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0154172
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) А-90 Разработка технологии быстросозревающего сыра "Здоровье" : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04- технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) Б-79 Изучение факторов, влияющих на качество сыров для плавления : Дис. ...канд. с.-х. наук / 637.3(043) Д-183 Качество голандского сыра в зависимости от сезона выработки : Дис. ...канд. с.-х. наук / 637.3(043) З-177 Производство и товароведные свойства сычужных твердых сыров, полученных на основе обезжиренного молока и жиров растительного происхождения : Дис. ... канд. техн. наук / 637.3(043) К-17 Совершенствование технологии сыра "Ехегнадзор", микробиологические и биохимические процессы созревания : Дис. ... канд техн наук по спец.: 05.18.04. - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) К-18 Изучение местных штаммов термофильных молочнокислых бактерий и возможности их использования в производстве крупных сыров : Дис. ... канд. биолог. наук / 637.3(043) К-21 Новая разновидность рассольных сыров - Армянский бескорковый : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 363 /

[35] с. прилож.

Науч. рук. канд. тех. наук, доц. Н.Н. Романская

Лит.: с.172-194 на рус. и ин. яз.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա