ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Состав и свойства молока, производимого в Армении и некоторые вопросы технологии сыров : Дис. ... канд. с.-х. наук / А.А. Агабабян; МСХ СССР; ЕЗИ.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1971.Նկարագրություն։ ЧастьԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։
Ոչ լրիվ բովանդակություն:
Ч. 1 (1971, 304 с.) Ч. 2 (1971, 304-570 с., 514-570 с. лит. на рус. и ин. яз (778 назв)
Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.1/4(с43)(043.3) А-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 1 Հասանելի One Day Loan AU0154027
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.1/4(с43)(043.3) А-23 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Ч. 2 Հասանելի One Day Loan AU0154028
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.146.3(043.3) М-23 Разработка технологии кисломолочного напитка-простокваши "Донская " : Автореф. дис. ...канд. техн. наук по спец. 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.148(043) Р-883 Совершенствование технологических процессов производства сметаны из восстановленного молока и масла : Дис. ... канд. техн. наук / 637.1/4(с43)(043.3) А-23 Состав и свойства молока, производимого в Армении и некоторые вопросы технологии сыров : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.1/4(с43)(043.3) А-23 Состав и свойства молока, производимого в Армении и некоторые вопросы технологии сыров : Дис. ... канд. с.-х. наук / 637.1/.5(075.8) О-64 Организация, планирование производства и управление на предприятиях мясной и молочной промышленности : Учебник / 637.1:65.015(075.8) Р-78 Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности : Учебное пособие / 637.2 Ш-898 Сравнительная оценка способов посолки масла : Дис. ... канд с.-х. наук /

Науч. рук. док. техн. наук, З.Х. Диланян

Ч. 1 (1971, 304 с.) Ч. 2 (1971, 304-570 с., 514-570 с. лит. на рус. и ин. яз (778 назв)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա