ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.В. Диланян; Мин-во. СХ СССР: Ереванский ордена "Знак почета" зоотехническо- ветеринарный ин-т.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 175 с. : рис., таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.354.32(043) Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0138903

Прилож.: с. 152-175

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян

Список лит.: с. 127-151 на рус и ин. яз. (230 назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա