Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.В. Диланян; Мин-во. СХ СССР: Ереванский ордена "Знак почета" зоотехническо- ветеринарный ин-т.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 175 с. : рис., таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. СаакянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.354.32(043) Д-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0138903 |
Прилож.: с. 152-175
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян
Список лит.: с. 127-151 на рус и ин. яз. (230 назв.)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։