ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии сыра "Котайк" : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05-18-04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.Р. Мирзоян.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1990.Նկարագրություն։ 19 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, доцент Р.А. Бегларян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) М-634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0142317
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043) М-634 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0142318
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) К-93 Исследование процессов механизированной выробатки Грузинского сыра и создание линии : Автореферат канд.... техн. наук по спец.: 05.18.04. - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-634 Разработка технологии сыра "Котайк" : Дис. ...канд. техн. наук по спец. 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-634 Разработка технологии сыра "Котайк" : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05-18-04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-634 Разработка технологии сыра "Котайк" : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05-18-04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-72 Использование подсырных сливок в производстве рассольного сыра типа Чанах : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04-тенология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043) М-72 Использование подсырных сливок в производстве рассольного сыра типа Чанах : автореф. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 -''Тенология мясных, молочных и рыбных продуктов'' / 637.3(043) Н-23 Влияние комплексной закваски с дрожжами и сокращенного режима посолки на срок созревания и качество швейцарского сыра : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

Науч. рук. док. техн. наук, доцент Р.А. Бегларян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա