Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Н.А. Эсакия.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 18 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141636 | ||
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141637 | ||
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141638 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։