ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Н.А. Эсакия.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1986.Նկարագրություն։ 18 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141636
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141637
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3(043.3) Э-84 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141638
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.3(043) Ч-927 Рентгеноселекция молочнокислых бактерий и их применение в производстве сыров и мацуна : Автореферат дис... .канд. техн. наук по спец. 05.18.04 / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043.3) Э-84 Разработка технологии Грузинского сыра ускоренного срока созревания на основе применения бактериального концентрата и микроэлементов : Автореф. ...дис. канд. техн. наук По спец. : 05.18.04-Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(043.3) Ю-163 Изучение основных технологических процессов при выработке сухого плавленого сыра с целью установления оптимальных режимов его производства : Дис. ...канд. техн. наук / 637.3(075.8) Х-89 Технология продуктов из молочной сыворотки : Учебное пособие /

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա