Состав, технологические свойства молока и качество сыра при введении в рацион коров азотисто-минеральной добавки на основе молочной сыворотки : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / Т.Г. Прошкина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Барнаул, 1985.Նկարագրություն։ 163 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. канд. техн. наук Л.А. ОстроумовՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) П-78 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141634 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож. : с. 110-163
Науч. рук. канд. техн. наук Л.А. Остроумов
Список лит. : с. 94-109 (159 назв.) на русс. и ин. яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։