ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 0- технология мясных, молочных и рыбных продуктов / М.И. Читчян.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 22 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: М-во сельского хоз. СССР, Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.351:577.156(043) Ч-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0141629
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 14101 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1946696
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 14100 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1946695
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.34 П-27 Переработка и использование молочной сыворотки : Технологическая тетрадь / 637.34(031) Х-89 Справочник мастера по промышленной переработке молочной сыворотки / 637.351:577.156(043) Ч-69 Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : Дис. ...канд. техн. наук по спец. : 05.18.04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.351:577.156(043) Ч-69 Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 0- технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.352.03 Н-632 Технология мягких сыров / 637.354.2(043) А-36 Разработка технологии быстросозревающего сыра типа чеддер- "Катунь" : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.354.32(043) Д-46 Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов /

М-во сельского хоз. СССР, Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;

Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա