Разработка оптимальных технологических параметров производства сыров чанах и голландского с использованием микробного молокосвертывающего фермента : автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 0- технология мясных, молочных и рыбных продуктов / М.И. Читчян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 22 сԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: М-во сельского хоз. СССР, Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.351:577.156(043) Ч-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141629 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14101 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946696 | ||
Dissertation, Thesis | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 14100 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1946695 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
М-во сельского хоз. СССР, Ереванский зоотехническо-ветеринарный институт ;
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։