Исследование консистенции крупных и рассольных сыров с целью установления параметров ее инструментального контроля : Дис. ... канд. техн. наук по спец. 05.18.04-техология мясных, молочных и рыбных продуктов / Г.Г. Хачатрян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1975.Նկարագրություն։ 189 [80] с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян. канд. техн. наук В.П. ТабачниковՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) Х-29 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141623 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
[80] с. прилож.
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян. канд. техн. наук В.П. Табачников
Лит. : с. 177-189 (124 назв.) на русс. и ин. яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։