ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Разработка технологии рассольного сыра Раздан : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / С.С. Симаворян.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1985.Նկարագրություն։ 184 с. : таблԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. с.-х. наук, Р.В. Саакян, науч консульт. док. техн. наук, проф. Диланян, З.Х.
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Dissertation, Thesis Dissertation, Thesis ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.3:637.136.3(043.3) С-37 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan AU0138072
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
637.354.2(043) А-36 Разработка технологии быстросозревающего сыра типа чеддер- "Катунь" : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.354.32(043) Д-46 Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Дис. ... канд. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.354.32(043) Д-46 Интенсификация производства и повышение качества Швейцарского сыра : Автореф. дис. ... канд. техн. наук по спец. : 05.18.04 - Технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3:637.136.3(043.3) С-37 Разработка технологии рассольного сыра Раздан : Дис. ... кан. техн. наук по спец.: 05.18.04 - технология мясных, молочных и рыбных продуктов / 637.3(с43) О-769 Влияние бактериальных заквасок, подобранных по аминокислотному составу, на качество советского сыра : Дис. ... канд. тех.наук / 637.4 Т-38 Технология промышленного производства яиц / 637.4 Т-38 Технология промышленного производства яиц /

Прилож.: с. 134-185

Науч. рук. док. с.-х. наук, Р.В. Саакян, науч консульт. док. техн. наук, проф. Диланян, З.Х.

Лит.: с. 108-133 на рус. и ин. яз.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա