Влияние рентгенмутантов пропионовокислых бактерий на качество сыра "Советский" : Автореф. ...дис. канд. техн. наук по спец.05-18-04-технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.Б. Аракелян.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) А-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141613 | ||
![]() |
ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) А-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141614 |
Науч. рук. док. техн. наук З.Х. Диланян, док. с.-х. наук Р.В. Саакян
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։