Влияние рентгенмутантов пропионовокислых бактерий на качество сыра "Советский" : Дис. ...канд. техн. наук по спец. 05.18.04 -технология мясных, молочных и рыбных продуктов / А.Б. Аракелян.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван, 1988.Նկարագրություն։ 170 с. : илԽորագրեր։ Ժանր/Ձև։ Ատենախոսության նշում: Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. ДиланянՆյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dissertation, Thesis | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.3(043) А-79 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Day Loan | AU0141612 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож. : с. 148-170
Науч. рук. док. техн. наук, проф. З.Х. Диланян
Список лит. : с. 118-146 (281 назв.) на русс. и ин.яз.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։